OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

OPĆE ODREDBE

Ovi Opći uvjeti sastavni su dio Ugovora o putovanju u paket-aranžmanu („Ugovor“) sklopljenog između Agencije kao organizatora putovanja s jedne strane i Ugovaratelja s druge strane.
Ovi Opći uvjeti vrijede samo za paket-aranžmane u kojima je Agencija organizator, te se isti ne primjenjuju u slučaju da Agencija posreduje i/ili prodaje usluge drugih turističkih agencija. U potonjem slučaju u Ugovoru će biti naznačen odgovorni organizator putovanja te će se primjenjivati opći uvjeti tog organizatora koje će Agencija učiniti dostupnima Ugovaratelju. U slučaju bilo kakvog neslaganja odredbi Ugovora i/ili Programa putovanja s ovim Općim uvjetima, odredbe Ugovora odnosno Programa putovanja će prevladati. U slučaju bilo kakvog neslaganja odredbi Ugovora s Programom putovanja, odredbe Ugovora će prevladati.

 

DEFINICIJE I TUMAČENJE

Uz pojmove označene velikim slovom koji su definirani na drugim mjestima u Ugovoru i ovim Općim uvjetima, pojmovi označeni velikim slovom u Općim uvjetima imaju sljedeće značenje:

- „Agencija“ Bitnnn Express d.o.o., Ul. Nikolajevića 20, 78400 Gradiška, Bosna i Hercegovina
- „Opći uvjeti“ Opći uvjeti za paket-aranžmane Agencije
- „Program putovanja“ Dokument koji čini sastavni dio Ugovora
- „Putnik“ Svaka osoba koja ima pravo putovati na temelju sklopljenog Ugovora
- „Ugovaratelj“ Osoba koja želi sklopiti ili je sklopila Ugovor s Agencijom u svoju korist i/ili u korist jednog ili više Putnika

 
CIJENA I SADRŽAJ PAKET-ARANŽMANA

Cijena paket-aranžmana određena je Programom putovanja i navedena je na internet stranicama i u Ugovoru, te uključuje usluge koje je Agencija navela u Programu putovanja i na internet stranicama i pod cijena uključuje i obavezne doplate.

Cijena paket-aranžmana ne uključuje (osim ako nije drugačije dogovoreno): fakultativne (neobavezne) izlete i posjete, moguće troškove pribavljanja i izdavanja viza, ulaznice za objekte koji se posjećuju.

Cijene navedene u Programu putovanja temelje se na cijenama ugovorenima između Agencije i njezinih dobavljača/pružatelja usluga i ne moraju odgovarati cijenama navedenima na licu mjesta na odredištu na kojem boravi Putnik.

 

PLAĆANJE

Osim ako je drugačije predviđeno Ugovorom, Ugovaratelj plaćanje usluga Agencije može izvršiti bankovnom doznakom u korist poslovnog računa Agencije te kreditnim/debitnim karticama (VISA i MasterCard).

Svi prikupljeni podaci tretiraju se kao bankovna tajna te se koriste isključivo u svrhu za koju su namijenjeni. Informacije su potpuno sigurne i zaštićene najmodernijim sigurnosnim mehanizmima. Prikupljaju se samo nužni podaci kako bi se obavili online plaćanja u skladu s propisanim procedurama.

File:Visa Inc. logo.svg - Wikipedia   MasterCard | Customer Success | Cloudera

 

POLITIKA POVRATA NOVCA I POVRATA PROIZVODA

Nakon sklapanja Ugovora, a prije početka paket-aranžmana, Ugovaratelj može odustati od putovanja, odnosno jednostrano raskinuti Ugovor dostavom Agenciji pisane obavijesti o raskidu, u kojem slučaju će Agencija od Ugovaratelja naplatiti sljedeću standardnu naknadu za raskid Ugovora u visini koja se određuje ovisno o datumu s kojim je Agencija zaprimila pisanu obavijest Ugovaratelja o raskidu, kako slijedi:

- do 30 dana prije početka aranžmana: 40% ukupne cijene aranžmana, a najmanje 30 €
- 29 do 22 dana prije početka aranžmana: 80% ukupne cijene aranžmana
- 21 do 0 dana prije početka aranžmana: 100% ukupne cijene aranžmana
- za „no–show“: 100% ukupne cijene aranžmana

 

RASKID UGOVORA OD STRANE AGENCIJE

Agencija može raskinuti Ugovor i Ugovaratelju/Putnicima u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete i bilo kakvih drugih plaćanja Ugovaratelju ni bilo kojem od Putnika.

 

POLITIKA ČUVANJA PODATAKA O KUPCU

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

Prilikom rezervacije putovanja, izleta ili bilo kojih drugih turističkih usluga putem naše web stranice [https://nnntravel.com/], prikupljamo određene osobne podatke o kupcu, uključujući, ali ne ograničavajući se na: ime i prezime, adresu e-pošte, broj telefona, podatke o putovnici (u slučaju međunarodnih putovanja).

 

UPOTREBA OSOBNIH PODATAKA

Osobni podaci koje prikupljamo koriste se isključivo u svrhu obrade rezervacija, pružanja usluga koje ste zatražili te poboljšanja vašeg iskustva s našom uslugom. Vaši podaci neće biti prodani, iznajmljeni ili dostupni trećim stranama bez vaše izričite suglasnosti.

 
SIGURNOST PODATAKA

Poduzimamo sve razumne mjere kako bismo osigurali da vaši osobni podaci budu sigurni i zaštićeni od neovlaštenog pristupa, promjene ili uništenja.

 

POHRANA PODATAKA

Vaši osobni podaci pohranjuju se samo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje svrhe za koju su prikupljeni, osim ako nije drugačije propisano zakonom. Nakon tog vremena, podaci će biti trajno izbrisani ili anonimni.

 

PRISTUP I ISPRAVAK PODATAKA

Imate pravo zatražiti pristup svojim osobnim podacima koje smo prikupili. Ako primijetite netočnosti ili želite ažurirati svoje podatke, molimo vas da nas kontaktirate putem bitnnn@pm.me.

 

PROMJENE U POLITICI ČUVANJA PODATAKA

Ova politika može se povremeno ažurirati. Molimo vas da redovito pregledavate ovu stranicu kako biste bili informirani o promjenama.

Zadnje ažuriranje: 27.12.2023.

 

KONTAKT

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s našom politikom čuvanja podataka, slobodno nas kontaktirajte putem bitnnn@pm.me